Sunday 11 March 2018

The Hourglass Quilt #2 - Το Πάπλωμα Με Τις Κλεψύδρες #2

Καλημέρα σας!

Η υπέροχη ανοιξιάτικη (καλοκαιρινή θα έλεγα) λιακάδα ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για τη φωτογράφιση του πάνω μέρους του παπλώματος με τις κλεψύδρες.

Δυστυχώς η αγαπημένη μου γωνιά του κήπου με τον κισσό στον τοίχο της μεσοτοιχίας δεν υπάρχει πια, καθώς στις αρχές του χειμώνα τον ξερίζωσα γιατί είχε αγριέψει πολύ με τα χρόνια.  Οι ρίζες όμως που παρέμειναν μέσα στο χώμα ξαναβλάστησαν κι ελπίζω πως του χρόνου την άνοιξη θα έχει σκαρφαλώσει και πάλι στον τοίχο!









Όσο το κοιτάζω, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Πόσο μάλλον γνωρίζοντας  ότι φτιάχτηκε από περισσεύματα υφάσματος τόσο μικρά που δεν ήταν δυνατόν να αξιοποιηθούν.

Σας χαιρετώ
Να περνάτε καλά!


5 comments:

  1. Τέλειο έγινε.!!!!! Μπράβο με την υπομονή σου και την τέχνη σου. Πάντα τέτοια.!!!!!

    ReplyDelete
  2. Έγινε πολύ όμορφο, Νούλη μου!!! Και τί όμορφα χρώματα, και τί ακρίβεια! Πολύ όμορφα προβάλουν τα πράσινα τετράγωνα. Τώρα όπως καταλαβαίνεις έχω περιέργεια να δω τον τρόπο που θα επιλέξεις να καπιτονάρεις!! Φιλάκια και καλή σου συνέχεια!

    ReplyDelete
  3. LOVE that you tossed in some Spring green with all those pretty pink blocks!! Best of luck with the quilting.

    ReplyDelete
  4. Είναι τέλειο έχεις κάνει φοβερή δουλειά!

    ReplyDelete
  5. Χαίρομαι και απολαμβάνω τις τόσο καλοδουλεμένες δημιουργίες σου!!!Στην σημερινή σου ανάρτηση το πατσγουορκ είναι εξαιρετικό και το κάνεις να φαίνεται τόσο απλό αλλά όλοι ξέρουμε ότι απαιτεί χρόνο υπομονή και τέχνη Καλή συνέχεια

    ReplyDelete

Welcome!
Καλώς τους!