Sunday 11 October 2015

Autumn tidy up - Φθινοπωρινά νοικοκυρέματα

 
 
 
Γειά σας!
 
     Το καλοκαίρι που έφυγε μας επιφύλαξε τόσο άγχος που η οργάνωση διακοπών ήταν το τελευταίο μέλημά μου.  Πού κέφι  για μεγάλες εκδρομές και μακρινά ταξίδια! Για να μην συνυπολογίσω και το ότι τα παιδιά μου φέτος δεν μας ακολούθησαν και μείναμε μονοι οι δυο μας με τον αγαπημένο μου αντρούλη!  Παρ' όλα αυτά περάσαμε πολύ καλά και ήσυχα τις τρεις εβδομάδες της αδείας του, φιλοξενούμενοι σε τρεις διαφορετικούς προορισμούς: Γαλάζια Ακτή Αττικής , Αμάρυνθο Ευβοίας και Καλαμάτα. Και οι τρεις προορισμοί όντας παραθαλάσσιοι, ήταν ότι έπρεπε για τη συνέχεια της φυσικοθεραπείας του ώμου μου αφού και ο ορθοπεδικός και ο φυσικοθεραπευτής μου ξεκαθάρισαν ότι μόνο με κολύμπι και πολλές ασκήσεις μέσα στο νερό θα γινόταν τελείως καλά .
Ευτυχώς η όλη προσπάθεια απέδωσε και η κινητικότητα στον ώμο μου έφτασε να είναι ακόμα καλύτερη κι από πριν τον τραυματισμό.
 
Κι αφού ο Αύγουστος έφυγε, ήρθε ο καιρός να επιστρέψουμε στο σπίτι μας και να ασχοληθούμε με τις μπελαλήδικες δουλειές που όλο και αναβάλαμε.
 
Κι ο Σεπτέμβρης μπήκε με βαψίματα..... Φρέσκαρα την κρεβατοκάμαρά μου, τους δυο διαδρόμους και όλες τις πόρτες του σπιτιού. Φαντάζομαι πως ξέρετε τι σημαίνει να βάφεις ένα γεμάτο σπίτι. Ευτυχώς που τα παιδιά μου βοήθησαν πολύ στο άδειασμα του δωματίου και στο προσεκτικό καθάρισμα των πάντων πριν ξαναμπούν στη θέση τους.
 
Αυτή τη φορά έκανα διχρωμία στους τοίχους με χρώματα γήινα, ζεστά. Οι κουρτίνες μου όμως δεν ταίριαζαν και έπρεπε να αγοράσω καινούριες. Αφού έκανα έρευνα αγοράς κατέληξα να τις αγοράσω και να επιχειρήσω να τις ράψω μόνη μου, πράγμα που δεν είχα ξανακάνει. Η αλήθεια είναι ότι τρόμαζα στη σκέψη πως θα φέρω βόλτα 5 μέτρα ύφασμα με 3 μέτρα φάρδος, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο και οι κουρτίνες μου είναι άψογες... 

Σας χαιρετώ!

Υγιαίνετε!

2 comments:

  1. Σκληρές δουλειές για πονεμένο ώμο!!!!
    Με γεια τα φρέσκα και σε άλλα με υγεία!!!
    Είδα ότι γράφεις για σεντόνια με λάστιχο, αλλά δεν τα βρήκα!!!!
    Πάντως όλες οι οδηγίες σου είναι πολύ καλές!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ReplyDelete
    Replies

    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!
      Έχεις δίκιο, το post για τα σεντόνια αναρτήθηκε κατά λάθος ενώ δεν ήταν έτοιμο και γι αυτό κατέβηκε ευθύς αμέσως.
      Το επεξεργάζομαι ωστόσο και λίαν συντόμως θα αναρτηθεί πάλι
      Καλό σου απόγευμα!!

      Delete

Welcome!
Καλώς τους!